На окупованій території Луганської області бойовики РФ проїхалися на танках по кладовищу, зруйнувавши десятки могил.

Детальніше про це написав журналіст і один з представників України в ТГК Денис Казанський в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в населеному пункті Перевальськ, що зараз знаходиться під владою "ЛНР". За словами Казанського, "захисники російськомовного населення" проїхалися по місцевому кладовищу на танку, зруйнувавши незліченну кількість пам'ятників.

"Але дивуватися нічому. Так зазвичай і буває, коли непотріб отримує зброю. Найсмішніше, що всього кілька днів тому ці ж самі пітекантропи билися в припадку, розповідаючи, як вони "захищають пам'ять дідів". А як хвиля побєдобєсія схлинула - стали радісно тиснути могили цих самих дідів танками", - написав журналіст.

Пост Дениса Казанського в Facebook / скріншот
Пост Дениса Казанського в Facebook / скріншот

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Денис Казанський зазначив, що наслідками від проходу танків почали ділиться місцеві жителі в соціальних мережах.

Пост в соцмережах / скріншот
Пост в соцмережах / скріншот

Кладовище / фото: соцмережі
Кладовище / фото: соцмережі

Кладовище / фото: соцмережі
Кладовище / фото: соцмережі

У коментарях також вказали, що аналогічна ситуація сталася і минулого року. За словами Юлії Громенко, тоді постраждало менше могил, проте люди все одно зверталися до місцевих адміністрацій зі скаргами. На жаль, але скарги не принесли видимого результату.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що під Одесою чоловік загинув на кладовищі, трагедію бачило все село.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям показали, куди діваються паски і крашанки з могил на кладовищі: "приїжджає бус, завантажують".

Також Знай.uа писав, що у Донецькій області чоловік підірвався на кладовищі.