Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", а також телеведуча" Танці з зірками "і" Ліпсінк батла " Тіна Кароль любить радувати шанувальників новими знімками і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона підписників.

Відомо, що 12 травня, Тіна Кароль і Юлія Саніна перемогли у двох номінаціях музичної премії YUNA 2021: "Краща пісня до фільму" і "Кращий дует". Цю нагороду їм дозволила отримати спільна пісня "Вільна", яка була презентована ще в 2019 році.

А зараз Юлія приїхала в гості до Тіни разом з нагородами. Про це стало відомо зі сторіз Кароль.

Як зізналася артистка, то саме на цьому дивані, на якому вони сидять, дівчата запланували свій дует. На цьому дивані Кароль показала свою пісню Саніній.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Даааа, серйозно, рік тому. Трохи більше виходить. Це щасливий диван", - підтвердила слова Тіни Юля.

Також знаменитості подякували за нагороду і любов своїх шанувальників.

"Спасибі, за нагороду і вашу любов. Ось вони - дві подружки. Бачите?", - сказала Кароль показуючи на статуетки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юлія Саніна з "The Hardkiss" звернулася до Кароль після перемоги: "Тіна, я дивлюся твої..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тіна Кароль і Юлія Саніна здобули перемогу на премії YUNA-2021: "Кращий дует". Українські співачки Тіна Кароль і Юлія Саніна отримали премію YUNA-2021 в номінації "Кращий дует/колаборація".

Також «Знай.иа " писав, що Тіна Кароль засвітила пишні сідниці перед Юлією Саніною:"вдячна тобі". Тіна Кароль і Юлія Саніна розділили перемогу на церемонії нагородження YUNA 2021