Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", а також телеведуча" Танці з зірками "і" Ліпсінк батла " Тіна Кароль любить радувати шанувальників новими знімками і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона підписників.

Співачці вже довгий час приписують роман з молдавським виконавцем Даном Баланом, який нібито почався на 9 сезоні проекту "Голос країни". І не так давно на цій темі розгорівся скандал - продюсер проекту Володимир Завадюк заявив, що роман між артистами був вигаданий для того, що підняти рейтинги "Голосу".

Продюсера вирішив підтримати сам Дан Балан і заявив, що між ним і Тіною був тільки дружній зв'язок, все інше - вигадки шанувальників. Хоча артист зазначив, що щира симпатія між ними все ж була.

А зараз на цю тему вирішила відповісти і сама Тіна Кароль, виставивши відповідну сторіз в своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Хіба флірт називають обманом? Це гра напівтіней романтики. Нав'язати любов неможливо. Ми були щирі і це наша історія як буде далі - це наш secret paradice",- написала Кароль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Учасникам Тіни Кароль на "Голос країни" пророкують перемогу: хто представить співачку в півфіналі. Команда Тіни Кароль розпалить глядачів у півфіналі "Голосу країни"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тіна Кароль показала свою юну копію, красунь не відрізнити: навіть вбрання однакові. Тіна Кароль трепетно привітала переможницю свого челенджу

Також «Знай.иа " писав, що "Один кекс...": Тіна Кароль отримала пропозицію Поплавського стати професором університету культури.Потап запропонував Поплавському взяти Тіну Кароль, як студентку