Відома українська співачка, екс-солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська зараз займається сольною кар'єрою і продовжує радувати шанувальників новими кадрами і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 1 мільйона фоловерів.

Стало відомо, що вчора, 16 травня "НеАнгели" відіграли останній публічний концерт у Києві у "Freedom Hall". Днем раніше Віка і Слава дали прощальний концерт у Дніпрі.

Відомо, що відтепер дует "НеАнгели" продовжать виступати на приватних заходах, але записувати нові пісні не буде.

А поки дівчата діляться кадрами з заходу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще


"#НеАнгели вже історія❤️
В добру путь! 💋",- підписала кадр Слава.

"Скільки крутих пісень ви нам подарували🌹 🌹 🌹удачі", " Спасибі Вам за ці емоції і пісні, які ви роками дарували людям ❤ ️ концерт відпад, мала Сережу співає вже годину🤣", " які ви круті!! Обожнюємо вас, будемо слухати в будь-якому форматі, будьте щасливі))) спасибі за концерт і живий звук, щирість це велика рідкість сьогодні ❤️", "спасибі за все, дівчатка. Тепер самі... Удачі і успіхів обом", " Дівчата, ви найкращі!!! Нехай у вас НД складеться в подальшій кар'єрі і на життєвому шляху:)", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Слава Камінська засвітила обручку поруч з Олександром Педаном: "така гарненька"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вікторія Смеюха після розпаду "НеАнгелів" віддалася в руки накачаних красенів: "новий етап"

Також «Знай.иа " писав, що Слава Камінська вразила схожістю з колегою Наталією Влащенко: "як мама з донькою"