Стало відомо про те, що в Одеській області врятували трьох дітей, яких батьки морили голодом у квартирі. При цьому, житлове приміщення було повністю завалено сміттям.

Про це повідомила голова Служби у справах дітей Юлія Нікандрова. Двоє діточок були замкнені в квартирі, і не могли вибратися. Вони настільки були в розпачі, що через кватирку почали просити у сусідів допомоги.

Коли на місце прибули співробітники Служби у справах дітей, вони знайшли в квартирі голодних і переляканих дітей, яких довелося діставати через вікно.

По дорозі до відділення поліції зустріли біологічних батьків, які йшли додому з третьою дитиною.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Врятували діточок, фото: Юлія Нікандрова
Врятували діточок, фото: Юлія Нікандрова

Нікандрова говорить про те, що діти в занедбаному стані, а у молодшої дівчинки і зовсім рани на шиї під оком.

Врятували діточок, фото: Юлія Нікандрова
Врятували діточок, фото: Юлія Нікандрова

"На місце прибули медики. У будинку, де проживали діти – пекло", - продовжує розповідь співробітниця установи. Також вона зазначила, що тільки за минулий тиждень в Приморському районі ними було врятовано 17 дітей.

Врятували діточок, фото: Юлія Нікандрова
Врятували діточок, фото: Юлія Нікандрова

У соціальній мережі Facebook жінка показала кадри, які були зняті в квартирі. Там видно, що вона знаходиться в жахливому стані, і в таких умовах діти були змушені проживати.

Врятували діточок, фото: Юлія Нікандрова
Врятували діточок, фото: Юлія Нікандрова

У коментарях під постом користувачі почали писати: ""е шок контент, я не уявляю якщо закриють Дитячі будинки що буде ось в таких випадках?! Хоч і за те, щоб діти жили в сім'ї. А це не сім'я, це пекло! Жах просто", "Мені пощастило.... мене там немає.... я не знаю як це можна пережити....", "Зате квіти у вазі, напевно тато маму любить. Дітям мабуть пощастило менше. Нехай цим дітям в житті пощастить, а батькам мізків і просвітлення ! Спасибі, Юля, за реакцію 24/7", "Це біль... Як шкода... багато хто мріє про діток і не виходять, а таким ось "горе-батьками " Бог дав, А вони безцеременно гублять їх (((що може бути дорожче!? Я ніколи не зможу зрозуміти, що в їх порожніх головах, адже навіть тварини так не роблять, а піклуються про своє потомство (((як сумно читати такі новини".

Раніше ми повідомляли, кладовище в прямому сенсі стало останнім притулком, чоловік відвідав могилу родича і підірвався на міні. Стало відомо про те, що в Донецькій області чоловік підірвався на кладовищі.

Як повідомляв "Знай.ua" , під Києвом старі грілися газом і ледь не підірвали будинок, Позняки перед очима.

Також "Знай.ua" писав, що українці попрощалися з безстрашним козаком, який захищав Батьківщину до останнього.