Відомий українським синоптик Наталка Діденко розповіла про те, якою буде погода у вівторок, 18 травня. Новини не найкращі.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як виявилося, в Україну знову повернувся циклон, але непростий. Він принесе за собою справжні зливи, а також грози. Тривати вони будуть недовго, але при цьому, очікується сильний вітер.

У цей день, як розповідає синоптик, вся територія України буде залита дощами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Температура повітря протягом дня буде різною.

На Сході +20+24 градуси;

На Заході +16+18 градусів;

На півночі +18+21 градус;

На півдні +17+22 градуси.

Погода на 18 травня, фото: Наталка Діденко
Погода на 18 травня, фото: Наталка Діденко

У центральній же частині очікується від 17 до 23 градусів тепла. Найсильніше сонечко грітиме саме в Дніпропетровській і Полтавській області.

У Києві ж вівторок буде також дощовим, і до нього приєднаються грози. Температура повітря коливатиметься від 18 до 19 градусів тепла. Не сильно холодно, однак, дощі з грозами псують всю насолоду від весни.

Перша половина нового тижня пройде з дощами і невеликим вітром. Ближче до п'ятниці опадiв стане набагато менше, а тепло знову повернеться до українців.

"Так що якраз робочі дні - з працьовитим дощиком, а вихідні - з сонечком. Нюанси синоптичні - будуть, тому за ними спостерігаємо в щоденних уточнених прогнозах" - пише Наталка Діденко.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

До слова, крім поганої погоди, починаючи з вівторка починаються магнітні бурі, які на деяких людях спрацьовують вкрай погано. Може піднятися тиск, сильно болітиме голова.

Раніше повідомляли, українські рятувальники отримали вертольоти, оснащені останнім словом техніки: "абсолютно безкоштовно".

Як повідомляв Знай.uа, маленький кіт впав з четвертого поверху і застряг на козирку під'їзду: не впорався б без рятувальників.

Знай.uа писав, олень-камікадзе прогулявся ошелешеним Києвом: зоопарк серед маршруток.