У поїзді, який прямує за маршрутом "Рахів-Одеса" в одному з вагонів прорвало трубу.

Про це повідомили очевидці в теелграм-каналі "Perepichka News".

Повідомляється, що трубу 30-річної давності прорвало при різкому томоженіі поїзда. Так, по всьому вагону розлилася дурнопахуча рідина. З НП вирішили боротися...простим віником.

"А пахне як...Пасажири поїзда "Рахів-Одеса" змогли повною мірою насолодитися українським залізничним транспортом", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Як завжди", "Ну, нічого УЗ ще ціни підніме і тоді жижа буде ще й кольорова, а не тільки смердюча", "відразу море замутили, ось це сервіс", "зате ціни підвищили", "треба тепер ще в 3 рази ціни підняти на квитки щоб труби полагодити...", "ви нічого не розумієте, це через надлишок нафти", "Нагадати яка в Лещенка зарплата?) ",- коментували українці.

Нагадаємо, один з пасажирів поїзда "Київ-Трускавець" влаштував справжній погром в купе.

Так, буйний пасажир пошкодив постільну білизну, вибив вікно і залишив після себе бруд і сміття по всьому купе поїзда.

"Розбитий стіл, пошкоджена постіль, вибито вікно, бруд і сміття по всьому купе - таке враження, що це Халк їздив на мінеральні води і дорогою зчепився з дементорами ... Але ніт. У такому вигляді залишив по собі вагон пасажир поїзда 49 Київ-Трускавець", - розповів керівник відділу комунікацій та обслуговування пасажирів "Укрзалізниці" Олександр Шевченко.

фото: Олександр Шевченко / Фейсбук
фото: Олександр Шевченко / Фейсбук

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни потрапили під "обстріл" крижаних крапель в поїзді: Привіт, " Укрзалізниця"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Якщо холодно або жарко: як пасажиру "Укрзалізниці" безкоштовно змінити вагон, інструкція

Також «Знай.иа " писав, що "Укрзалізниця" влипла в скандал з чергами на електричку: "Кам'яний вік якийсь!"