В Україні добігає кінця 11 сезон реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако. Зараз Михайло розповів, як переживав знайомити учасниць проекту зі своєю мамою.

Відповідний пост "Холостяк" опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 120 тисяч підписників.

Як зізнався Михайло, то для нього знайомство з мамою - це щось більше, ніж просто привести і сказати "ну ось, привіт". До того ж далеко не всі колишні дівчата Заливако були знайомі з його мамою.

"Для мене знайомство з мамою це щось більше, ніж просто когось привести і сказати "ну ось, привіт!"🤣
Не всі мої дівчата були з нею знайомі.

Але на проекті, я познайомив відразу чотирьох і це знову щось нове для мене. Так як в житті їх всього було троє😅 а тут за тиждень відразу чотирьох привів", - розповів бізнесмен.

Михайло Заливако, фото: Instagram
Михайло Заливако, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Михайло вважає свою маму дуже мудрою жінкою, а її погляд бачить людину наскрізь. Саме тому йому було важливо почути думку матері на рахунок потенційних претенденток на його серце.

"Знаю, що мудрість цієї жінки ніколи не дасть мені спокою. Погляд завжди не на, а крізь. І саме тому мені було важливо послухати, що скаже мама і як вона бачить. У будь-якому випадку, жінка жінку завжди розуміє набагато краще. Це з тих випадків, коли дівчина каже "Ні" а за фактом це "Так, я просто ламаюся". Знайоме ж, так?😆
Рішення звичайно за мною. Але завжди цікаво ж послухати думку з боку 😄", - написав Заливако в пості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Холостяк" Михайло Заливако запропонував українцям обрати переможницю проекту: "Решетник однозначно"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Анна Богдан різко висловилася про знайомство з мамою "Холостяка" Заливако: "хочеться втекти"

Також «Знай.иа " писав, що "Холостяк" Заливако повернув Юлю "зайчика" і навіть познайомив з мамою: у фіналі будуть троє