Президент України Володимир Зеленський опублікував новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де розповів про ще одне нововведення.

У публікації глава держави вирішив поговорити про Інтернет, а точніше про те, яку він роль відіграє в житті сучасної людини. Ще у своїй передвиборчій кампанії президент обіцяв, що українці незабаром зможуть приймати всі важливі рішення через Інтернет, і, так в принципі і сталося.

У понеділок, 17 травня він разом з усією командою зробили перший крок до запуску електронної демократії. Цей день вже знав знаковим за словами українського гаранта.

Йдеться про запуск електронних петицій у програмі "Дія".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Рухаємося до масштабної цифровізації. 24 серпня 2021 року Україна увійде в режим paperless" - підсумував Володимир Зеленський в Instagram.

Все це президент розповів у своєму виступі на "Diia Summit 2.0" в рамках Всеукраїнського форуму "Україна 30. Цифровізація", і потім вирішив продублювати в соціальні мережі, якщо раптом хтось пропустив.

Нагадаємо, що paperless - це робоче середовище, в якому виключається або в значній мірі скорочується використання паперу. Реалізація безпаперового офісу можлива завдяки новітнім технологіям перетворює документи в цифрову форму.

Володимир Зеленський / фото: сайт президента України
Володимир Зеленський / фото: сайт президента України

Саме це і планує зробити нинішня влада. Незабаром всі державні послуги будуть надаватися виключно онлайн, що значно полегшить життя мільйонам.

Нагадаємо, раніше Зеленський потрапив у топ-10 найпопулярніших світових лідерів: обігнав Макрона і Трюдо.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський зробив щедрий подарунок українському генію:"це раніше було американське посольство".

Також портал Знай.uа писав, що "Квартал 95" показав масову вакцинацію українців:"Зеленський і Кличко почнуть з киян".