Всі християни, які хочуть бути гідними любові і милосердя Господа можуть щиро прочитати подячну молитву.

Молитва Подячна

Дякуємо Тобі, Господи Боже наш, за всі благодіяння твої, які з самого дитинства до нинішнього дня над нами, негідними, вчинилися: про тих, що ми знаємо і не знаємо, про явних і прихованих, справою колишніх і словом. Ти так полюбив нас, що і Єдинородного Твого Сина за нас віддати благоволив. Сподоби і нас бути гідними Твоєї любові. Даруй нам словом Твоїм мудрість і страхом твоїм вдихни фортеця від твоєї сили, і якщо ми в чому вільно чи мимоволі згрішили, прости і не вмени. І збережи душу нашу в святості і не вмени. І збережи душу нашу в святості, і постав її перед Твоїм престолом має чисту совість, і дай їй кінець, гідний людинолюбства твого. І Згадай, Господи, всіх закликають Ім'я Твоє в істині: згадай всіх, бажаючих нам доброго або ворожого: бо всі ми люди, і метушливий кожна людина. Тому молимося Тобі, Господи: подай нам твого милосердя велику милість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Молитва від наклепу: правильні слова для захисту себе і близьких від злих язиків. Всі християни, які зіткнулися з наклепом і хочуть врятуватися від несправедливого утиску як себе, так і рідних, можуть звернутися за допомогою молитвами до Бога.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молитва про тих, кого образили: як очистити свою совість, коли помиритися неможливо. Як молитися, щоб позбутися докорів сумління

Також «Знай.иа " писав, що Молитви дітей за батьків: як просити у Бога здоров'я для найрідніших. Між батьками і дітьми завжди є особливий духовний зв'язок і тому їх молитви один за одного мають надзвичайну силу.