Відома українська співачка Ольга Полякова, яка знаменита в Україні та країнах СНД своїми епатажними висловлюваннями та вбраннями, поділилася кадрами з нової фотосесії.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Знімки вийшли дуже яскравими, по-справжньому весняні.

На першому кадрі жінка сидить посеред поля кульбаб, а на голові у неї вінок з цих польових квітів. Щоб відповідати образу, і злитися з природою, так би мовити, Оля Полякова одягла яскравий спортивний костюм жовтого кольору.

Знімок вийшов дуже стильним, все як любить співачка.

На другому знімку вона сидить вже в білій футболці, але вінок з кульбаб з голови вирішила не знімати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Вона знайшла ще жовті квіти, і камера знімає її нібито з боку. Обидва знімки вийшли дуже концептуальними і стильними.

"Люблю весну" - підписала українська співачка публікацію в соціальній мережі Instagram.

Всього за годину публікації вдалося набрати більше 20 тисяч відміток "подобається", і безліч коментарів, більшість з яких позитивні. Там навіть помічені друзі Ольги Полякової, і просто колеги по сцені.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

"Я люблю тебе, а ти?😎", "❤️❤️❤️", "Ахахаха😂 👏 мені терміново потрібен такий Кост", "😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Не відрізнити від доньки, зовсім юна на цих фото", "Ви любите весну а ми любимо вас", "Вірніше любите ви весну як люблю її я😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова запалила в гримерці в образі гарячої королеви: пишне декольте і нескінченні ніжки.

Нагадаємо, Оля Полякова спантеличила українців спілкуванням з дочками:"Привіт, Стара". Під прицільну камеру матері потрапила молодша дочка Аліса.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова налякала фанатів перед концертом:"виписали з дурдому".