Відомий телеведучий і шоумен, вдівець співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв часто ділився з багатотисячною армією шанувальників особистими фото і відео в соцмережі Instagram.

Цього разу 38-річний артист, який 26 березня став батьком хлопчика Тихона, розповів на своїй сторінці, як разом з дружиною Катериною справляється з вихованням малюка. На його думку, батьківство вдруге – це зовсім не те ж саме, що вперше.

Дмитро Шепелєв, фото: Instagram
Дмитро Шепелєв, фото: Instagram

"З одного боку, все простіше, тому що процеси вже добре відомі: погодувати, укласти, погодувати - не складно. З іншого, є нові вступні. Перше. Не спати ночами, коли тобі 38 - це зовсім не те ж саме, що не спати в 30, на жаль, але схоже, час бере своє. Друге. З першою дитиною обоє батьків на адреналіні та завжди були на підхваті, обидва завжди готові встати, качати, годувати... З другою так не працює, принаймні у нас зараз. Мої пропозиції "давай я" якось не знаходять розуміння. Загалом, Катя запропонувала цікаву конфігурацію: перший рік життя немовляти про нього піклується переважно мама, це і зрозуміло. А ось тато в цей час піклується про маму", - написав Шепелєв.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, вдівець Фріске Шепелєв розповів про ім'я новонародженої дитини: "Незвичайне, старовинне".

Як повідомляв портал Знай.uа, сестра загиблої Жанни Фріске написала зворушливе послання її синові: "Ти все зрозумієш".

Також портал Знай.uа писав, що вдівець Фріске Шепелєв зізнався в ніжних почуттях до Зеленського: "Дуже люблю".