Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко любить радувати шанувальників різноманітними кадрами з життя на своїй сторінці в соціальній мережі в Instagram, де за нею стежать понад 8 мільйонів відданих фанатів.

А зараз красуня вирішила спробувати новий образ за допомогою яскравого макіяжу. Зокрема, з цим завданням допомогла впоратися блакитна помада.

Так, знаменитість вирішила нафарбувати губи і очі яскраво блакитним кольором використовуючи відповідну косметику. Сміливий експеремент викликав суперечливу реакцію у шанувальників співачки.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Довго лежала під водою 😁!
А вам, яка більше нра 1 або 2га?",- підписала знімки артистка.

"😂Я подумала, що це Азіза😂", " Снігова королева!💙 ", "Рибам би сподобалося))", " навіщо?", "А мені ви більше без чубчика подобалися ..", "Якось ніяка", "останнім часом із зовнішністю капець", " для такого зухвалого макіяжу фото 2 однозначно!", "Ніяка", " щось не дуже... Може, з синім топом крутіше виглядало б. 🙂 ", "Теж хочу таку помаду)", " Регіна Ти вогонь 🔥", "з теплого відтінку майкою блакитні холодні губи виглядають безглуздо", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Регіна Тодоренко ошелешила "вагітним" животом:"ваги показали 67 кілограм". Нещодавно знаменитість виставила архівне Селфі в дзеркалі, зроблене два роки тому під час вагітності

Як повідомляє портал «Знай.иа» Регіна Тодоренко захотіла "сховатися" після операції над Владом Топаловим. Регіна Тодоренко задалася питанням, чи можуть знаменитості ховатися, щоб залишатися в тіні

Також «Знай.иа " писав, що Регіна Тодоренко гнівно відповіла на образи в мережі: "Фу, село і вульгарщина". Знаменитість, яка є однією з членів журі російської версії шоу "Маска", встигла представити в безлічі незвичайних образів за час ефірів проекту, від Сальвадора Далі до Фріди Кало, проте далеко не всі наряди красуні оцінили телеглядачі.