Шанувальниці української співачки Тіни Кароль запалили під хіт "Хороший парень" разом з віртуальним клоном зірки.

Відповідний ролик опублікував фан-клуб Тіни Кароль в Instagram.

Відомо, що нещодавно виконавиця презентувала українцям свій новий альбом, який буквально підкорив слухачів. Вона зробила його в незвичному для себе стилі, особливо захопивши увагу піснями "Скандал" і "Хороший парень". З нагоди такого успіху Тіна Кароль навіть запустила власний додаток, який відтворює клон співачки на камері.

Тіна Кароль, скріншот з відео
Тіна Кароль, скріншот з відео

Цією можливістю вже встигли скористатися її затяті шанувальники. Дві дівчини вирішили взяти участь в челленджі співачки, скопіювавши її танець з кліпу і записавши його на камеру з віртуальним клоном Тіни Кароль.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

По початку дівчата просто копіювали рухи співачки, а після доповнили її вишукані рухи енергійним танцем в темп музиці. Через деякий час віртуальний двійник співачки зник і дівчата самостійно завершили танець.

Варто відзначити, що це не єдиний відеоролик з челленджа Тіни Кароль. Раніше ще одна прихильниця записала гумористичний ролик, на якому показала, як танцює її "подруга", підставивши клона співачки, і як нікудишньо танцює вона.

Нагадаємо, що Тіна Кароль поділилася пікантними кадрами, а шанувальники залишилися в захваті.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль і Юлія Саніна показали місце натхнення: "Щасливий диван".

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль розкрила правду про свій роман з Баланом:"Нав'язати любов неможливо".