Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, досить часто радує багатомільйонну армію шанувальників цікавими публікаціями на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу 37-річна знаменитість розмістила досить дивний ролик у своїх Insta Stories, де вона з'явилася з фільтром, що змінює обличчя. У роті виконавиця хітів "Нічна жриця" і "Королева ночі" є кругла біла таблетка, проте невідомо, для чого вона її приймає. Тому даний момент залишається під питанням.

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що буквально днями зірка анонсувала нову пісню під назвою "Доросла дівчинка". При цьому, коли очікувати музичну новинку, Полякова не уточнила.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова показала, як заробляє на карантині: "Вітаємо найкращого декана-директора". Співачка записала відео-привітання з днем народження декана-директора Полтавського державного аграрного університету Олександра Галича.

Нагадаємо, Оля Полякова спантеличила українців спілкуванням з доньками: "Привіт, Стара". Під прицільну камеру матері потрапила молодша донька Аліса.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова налякала фанатів перед концертом: "Виписали з дурдому". Зірка показала незвичайне татуювання і розповіла про його значення.

Також портал Знай.uа писав, що директор Олі Полякової зізнався в тісному зв'язку із зіркою: "Наші стосунки..."