Популярна українська акторка театру і кіно Ольга Сумська, яка грала в декількох фільмах студії "Квартал 95", поділилася з шанувальниками свіжими фотографіями з весілля.

Як відомо, 6 травня Ольга Сумська та Віталій Борисюк відзначили 25-ту річницю шлюбу. Через 10 днів зіркове подружжя вирішило вдруге відсвяткувати особливу дату і повторно зіграти весілля. Вони провели церемонію в присутності знаменитих гостей і знову обмінялися клятвами.

Варто зазначити, що Ольга і Віталій влаштували вечірку в одному зі столичних ресторанів. На захід прийшли Катерина Осадча, Володимир Горянський, Віталій Козловський, Гарік Кричевський та багато інших. Букет нареченої зловила Влада Литовченко.

Сумська, Борисюк, Осадча, фото C Instagram

Також на весіллі була присутня спільна донька Сумської та Борисюка – 19-річна Ганна. При цьому сестра Ольги, Наталя та її старша донька Антоніна Паперна вирішили пропустити свято.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На опублікованих в Insta Stories фото наречена позувала в довгій білосніжній сукні з блискітками від українського дизайнера Ольги Мак. Відомо, що весільне вбрання було не дуже дорогим – 6200 гривень.

скріншот з сайту Ольги Мак

Ольга Сумська, фото з Instagram

Ольга Сумська, фото з Instagram

Ольга Сумська з донькою Ганною, фото з Instagram

Сумська, Борисюк, Осадча, фото з Instagram

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, як виходила заміж за Віталія Борисюка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Сумська зізналася, чому не спілкується зі своєю сестрою Ольгою: "Я вибираю так жити".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська отримала оригінальну пропозицію від відомого продюсера.