Експерти дали поради на вівторок, 18 травня. Чого очікувати від цього дня, а також чого краще не варто робити в цей час.

У цей день існує величезна кількість заборон і рекомендацій. Фахівці розповіли про деякі з них. Наприклад, людям рекомендується поїздки по близьких місцях, забратися вдома, можна спробувати удачу з лотерейними квитками. Також, з рекомендацій можна відзначити спорт, знайомства, початок відпустки, творчість, презентації, виступи, ігри, подарунки.

українці, скріншот з відео
українці, скріншот з відео

А ось ризикувати, проводити грошові угоди, розпорошуватися на порожні справи, а також укладати договори і шлюб - не рекомендується.

Часто сняться віщі сни. Важливо обов'язково запам'ятати свій сон в цей день, так як в ньому ви можете побачити дуже багато важливих для вас речей. Наприклад, сни цього дня часто вказують на справжнє призначення людини, на те, чим йому потрібно займатися. Не виключено, що ви навіть зможете краще зрозуміти себе.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Експерти говорять про те, що це досить нестійкий день, тому пережити його потрібно так, щоб зберігати внутрішній спокій. У цей день найкраще починати кардинальні зміни, а також внутрішню трансформацію, а організм перебудується.

Київ, фото: Знай.иа
Київ, фото: Знай.иа

Час підвести підсумки минулих семи днів. Це ваш шанс почати життя, як люди люблять говорити, «з чистого аркуша". Вдалий час, щоб по-іншому поглянути на речі і обміркувати життя. Пройдете ви крізь полум'я вогню і вийдете повністю оновленими з новим потенціалом або згорите в сумнівах і бездіяльності - залежить від вас. Так відзначають експерти, але станеться це чи ні - залежить виключно від вас.

Також, радиться провести практику прощення. Робиться це дуже просто, і, як відзначають всі, результат дуже ефективний.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Потрібно запалити свічки, а на листку паперу написати всі ваші образи, які тягнуть вас вниз. Після цього листок спалюється, і змивається в унітаз. Це повинно допомогти вам почувати себе краще.

Нагадаємо, травневий молодик: як не зазнати втрат і заручитися підтримкою зірок в цей особливий день. Астролог Павло Глоба пояснив, як пережити Травневий молодик

Як повідомляв портал "Знай.ua", як запалити грошову свічку на фінансовий успіх-мінімум дій і максимум результату. 12 травня можна приступити до реалізації планів

Також "Знай.ua" писав, молитва про позбавлення від кредитів і боргів: фінансові проблеми кануть у небуття. Молитва для тих, хто зіткнувся з фінансовими проблемами