Відома українська співачка, а також екс-солістка гурту "НеАнгели" Вікторія Смеюха поділилася новим фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Там дівчина розповіла про свій новий проект, який покаже шанувальникам зовсім скоро.

Справа в тому, що не так давно гурт вирішив завершити своє існування, і обидві його учасниці вирішили почати сольну кар'єру. У Слави Камінської вже вийшло кілька сольних пісень, а ось Вікторія Смеюха тільки починає свій творчий шлях з нового аркуша.

"21 травня я представлю світу першу пісню" ми не ангели " з мого сольного репертуару. А також у четвер країна побачить спеціальний сюрприз на ТБ " - пише дівчина у себе під постом.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Мабуть, мова йде про музичний кліп на цю пісню, який по всій видимості вже знятий. На знімку Вікторія стоїть в незвичайному образі, який їй неймовірно підходить.

"Чи довго йшла? Чи Готова? Нервую? - Недовго (бо всьому свій час)! Готова! Трошки. У моїй творчій кар'єрі я чітко відчувала, коли настане цей момент" - продовжила вона.

Що з цього вийшло, можна буде почути, і навіть побачити вже днями. У коментарях під постом Вікторію почали підтримувати не тільки шанувальники, а й зіркові колеги.

Коментарі під постом, фото: скіншот: скріншот скріншот
Коментарі під постом, фото: скіншот: скріншот скріншот

"І вже на цьому тижні ви побачите прем'єру, яка, сподіваюся, торкнеться ваших душ також глибоко — як і моєї. Безмежно люблю вас, Ваша VIKTORIA".

Нагадаємо, Віка з "НеАнгелів" подражнила українців – радує око шейхів, поки земляки закриті на карантині.

Як повідомляв "Знай.ua", Вікторія Сміюха з "НеАнгелів" гаряче розважилася в джакузі лише з туфелькою: "Розшукую принца»

"Знай.ua" писав, Вікторія Смеюха з " НеАнгелів" влаштувала битву бікіні з молодою мамою: "Немов подружки"