Народні депутати України проголосували за звільнення міністра інфраструктури Владислава Криклія.

Про це повідомляє спецкор Знай.ua з сесійної зали українського парламенту.

У вівторок, 18 травня, в ході позачергового засідання Верховної Ради України парламентарії проголосували за звільнення міністра інфраструктури Владислава Криклія. "За" проголосувало 284 народних депутати.

Голосування Верховної Ради / скріншот з відео
Голосування Верховної Ради / скріншот з відео

Нагадаємо, що Владислав Криклій і міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко написали заяви про звільнення за власним бажанням минулої п'ятниці, 14 травня.
Профільний Комітет ВРУ з питань транспорту та інфраструктури рекомендував підтримати рішення екс-міністра Владислава Криклія. Про це повідомив голова комітету Юрій кисіль.
У свою чергу, нардепи зазначили, що сьогодні в Україні непридатною залишається АВІА-галузь і транспортна сфера, а також "повний безлад" в роботі АТ "Укрзалізниця".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Повідомляється, що на місце Владислава Криклія хочуть назанчити чинного главу "Укравтодору" Олександра Кубракова.

Олександр Кубраков / скріншот з відео
Олександр Кубраков / скріншот з відео

Варто нагадати, що сьогодні нардепи також проголосують за звільнення міністра охорони здоров'я Максима Степанова та міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка.

Нагадаємо, що в Україні найближчим часом може з'явитися новий міністр охорони здоров'я: оргкомітет закликав депутатів не робити помилок.

Як повідомляв портал Знай.uа, 5 млн з бюджету підуть на Клінінг, прокат іномарок і "звітного асистента" для Міністерства енергетики.

Також Знай.uа писав, що плани щодо відставки міністра соцполітики Марини Лазебної спровокували "бурю" у Верховній Раді.