Відомий продюсер і композитор Костянтин Меладзе прожив у шлюбі з Яною Сум майже 20 років. Однак більше половини цього періоду жінка ділила чоловіка з ексучасницею "ВІА Гри" Вірою Брежнєвою, навіть не підозрюючи про це.

В одному з інтерв'ю перша дружина Меладзе зізналася, що ще в 2005 році почала розуміти, що їхні стосунки переживають кризу. Тоді вона була вагітна третьою дитиною.

"Підтвердження того, що служу картинкою, за якою чоловік живе іншим життям, я отримала в 2007 році. Відкрито можу сказати: я з тих жінок, які, підозрюючи обман, можуть подивитися телефон чоловіка. І тоді я не витримала, набрала її номер. Сказала: "У мене немає ні докорів, ні претензій. Для мене дзвонити вам – це приниження. Але я йду на це з однієї причини: мені потрібно розуміти, що відбувається в моїй родині". Відповідь була нещирою: "У нас робочі і дружні стосунки, як у батька з донькою... Він мій наставник. Нічого немає", - поділилася Яна Сумм.

Костянтин Меладзе з колишньою дружиною, фото з Instagram
Костянтин Меладзе з колишньою дружиною, фото з Instagram

Мабуть, тоді Віра не збрехала, адже за рік до розмови з дружиною композитора вийшла заміж за бізнесмена Михайла Кіпермана. У 2007 році співачка вирішила покинути "ВІА Гру" і зайнятися сольною кар'єрою.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У 2012 році Брежнєва розлучилася з першим чоловіком, а через рік настав найважчий період у житті Меладзе. Він потрапив у ДТП, в результаті якої загинула мати двох дітей. Тоді до продюсера додому приїхала Віра. Його дружина зрозуміла, що між нею і Костянтином є почуття, тому вона повернулася.

Віра Брежнєва та Яна Сум, фото з Instagram
Віра Брежнєва та Яна Сум, фото з Instagram

Найбільше Яну засмутив не факт зради, а те, що Костянтин не зміг зізнатися в цьому і мирно розійтися. Майже 10 років вона жила в невіданні, не вірячи пліткам про роман чоловіка. У 2013 році жінка подала на розлучення, але композитор до останнього намагався зберегти сім'ю.

"Перш за все – ніхто нікого з родини не відводив. Як мене взагалі можна відвести? Я що, теля?" - заявив Меладзе-старший під час інтерв'ю.

Через два роки після розлучення з Яною Костянтин і Віра таємно одружилися в Італії.

Брежнєва і Меладзе, фото з Instagram
Брежнєва і Меладзе, фото з Instagram