Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, досить часто радує багатомільйонну армію шанувальників цікавими публікаціями на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу 37-річна артистка поділилася свіжим знімком, зробленим на природі. В кадрі виконавиця хітів "Нічна жриця" і "Королева ночі" з'явилася з вінком з кульбаб на голові.

"За вікном дощ, а ось вам в стрічку сонце 🌞🌼🐥", - підписала фото Полякова.

Варто зазначити, що деякі коментатори не відразу впізнали Олю. Мабуть, надмірна ретуш сильно змінила співачку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Це хто?", "Ой, ледве впізнала🔥 🔥 🔥", "Оля тут така... на себе не схожа 😮", "Божественна ❤️👏 Прекрасна", "Олю, ви не перестаєте радувати око!😍", "Яке красиве сонце 💛", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Оля Полякова, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова підсіла на таблетки і показала це всім: "Доросла дівчинка".

До речі, буквально нещодавно зірка анонсувала нову пісню під назвою "Доросла дівчинка". При цьому, коли очікувати музичну новинку, Полякова не уточнила.

Нагадаємо, Оля Полякова показала, як заробляє на карантині: "Вітаємо кращого декана-директора". Співачка записала відео-привітання з днем народження декана-директора Полтавського державного аграрного університету Олександра Галича.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова налякала фанатів перед концертом: "Виписали з божевільні". Зірка показала незвичайне татуювання і розповіла про його значення.

Також портал Знай.uа писав, що директор Олі Полякової зізнався в тісному зв'язку із зіркою: "Наші стосунки..."