Дочка української артистки Олі Полякової Маша показала реакцію мами на її бажання підстригтися під каре.

Відповідні ролики блогерка опублікувала в TikTok.

16-річна Марія Полякова з кожним роком стає все популярнішою в соціальних мережах. Дівчина, як і зіркова мати, почала займатися вокалом, а також вести свій блог в Instagram і TikTok. Зараз вона постить здебільшого розважальний контент, в якому з радістю бере участь і Королева ночі.

На цей раз Маша показала, як її мама відреагувала на бажання дочки зробити нову стрижку. Оля Полякова неймовірно пишається своїм довгим і пишним волоссям, чого, ймовірно, очікує і від дочки-підлітка. Однак, у Марії на цей рахунок свою думку.

@mashapolyakova12

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
♬ оригинальный звук - свят свят свят

Оскільки Оля Полякова категорично налаштувалася проти того, щоб її дочка стригла волосся під каре, блогерка придумала, як задовольнити своє бажання і мамине одночасно – вона купила собі перуку.

У той же час Маша Полякова вирішила показати фанатам забавну реакцію своєї мами.

@mashapolyakova12

@polyakova_olya разреши

♬ оригинальный звук - свят свят свят

У коментарях шанувальники обсипали компліментами Марію і Олю Полякову, а також відзначили, що якщо дівчина дійсно хоче стрижку, то нехай робить – адже волосся відросте.

Нагадаємо, що 16-річна Маша Полякова в міні-спідниці переспівала зіркову маму: "до кінця давай".

Як повідомляв портал Знай.иа, дочка Олі Полякової перевтілилася в зухвалу рокершу, Машу не впізнати: "як вам?".

Також Знай.иа писав, що Маша Полякова позбулася довгого волосся і спантеличила виглядом: "як Дракула".