11 сезон найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако, вже наближається до кінця. Попереду фінал, в якому буде відразу три учасниці – Анна Богдан, Юлія Бельченко і Розалі Номбре.

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram опублікували відеозвернення фаворитки "Холостяка", якій пророкують перемогу у фіналі. Це відео Богдан записала напередодні церемонії троянд у 10 випуску. Так, дівчина зізналася, що починає закохуватися в Мішу.

"Привіт! Цей день допоміг мені дізнатися про тебе ще більше. Я розумію те, що мені з тобою добре. Хочу, щоб ти був поруч зі мною. Міш, я відчуваю, що я закохуюся", - сказала "Холостяку" Анна.

"Вона фальшива", "Така фальш в цих фразах. Немов вивчила напам'ять, аби що приємненьке наговорити", "Не щира😢", "Чому всі дівчата вже давно закохалися а вона ще тільки починає у фіналі 🙄", - обурилися в коментарях користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Анна Богдан різко висловилася про знайомство з мамою "Холостяка" Заливака: "Хочеться втекти".

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако повернув Юлю "Зайку" і навіть познайомив з мамою: у фіналі будуть троє.

Як повідомляв портал Знай.uа, Розалі Номбре зізналася, що довело її до істерики на "Холостяку": "Нас розділяють".

Також портал Знай.uа писав, що Розалі з "Холостяка 11" поділилася рецептом десерту, яким підкорила Михайла Заливака.