У вівторок, 18 травня пройшов другий півфінал пісенного конкурсу "Євробачення-2021", де нашу країну представляє перспективний гурт Go_A. Їм вдалося вийти у фінал, і стало відомо в якій його частині вони виступлять.

Почнемо з того, що завдяки тріумфу гурту в півфіналі, Україна стала єдиною країною-учасницею, яка постійно виходить у фінал. До цього в списку була ще й Австралія, проте, в 2021 їм вперше не вдалося цього зробити.

На сторінці групи в соціальній мережі Instagram з'явився пост з роликом з прес-конференції, де стало відомо, в якій частині фіналу вони виступлять.

Методом рандому визначилося, що Україна з'явиться в другій частині півфіналу, що вкрай позитивно позначиться на голосуванні, як відзначають єврофани.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити також, що вперше конкурсна заявка, яка виконана повністю українською мовою вийшла у фінал, що не може не радувати.

Шоу вийшло неймовірно барвистим, організатори постаралися.

Окремо можна виділити ведучих "Євробачення-2021". Їх цього року було четверо - популярна в Нідерландах акторка і телеведуча Шанталь Янзен, співак і коментатор конкурсу Ян Сміт, представниця країни на конкурсі 1998 і 2007 років Едсілія Ромблі, а також б'юті-блогер Ніккі де Ягер.

Ведучі конкурсу, фото: Eurovision TV
Ведучі конкурсу, фото: Eurovision TV

До слова, Ніккі не так давно зізналася в тому, що вона народилася в чоловічому тілі, але у свідомому образі зробила перехід в жіноче тіло. Тривалий час вона приховувала це від публіки, але, після численних погроз вирішила все ж розповісти про це громадськості. Шанувальники підтримали Ніккі, сказавши про те, що це не має для них ніякого значення.

Ведучі конкурсу, фото: Eurovision TV
Ведучі конкурсу, фото: Eurovision TV

Нагадаємо, що фінал конкурсу пройде в суботу, 22 травня, і там виступить відразу 26 конкурсантів, серед яких і визначиться переможець. Як вище було зазначено, Україна виступить у другій його частині.

До слова, в публікації солістки Катерини Павленко можна помітити коментаря представниці з Росії - Манiжи. Дівчина підтримала гурт, і привітала з проходом у фінал.

Коментарі під постом Каті Павленко, фото: скріншот
Коментарі під постом Каті Павленко, фото: скріншот

А поки що залишається ще один півфінал, який відбудеться в четвер, 20 травня. Там буде визначена друга десятка фіналістів.

Нагадаємо, що думають люди про представників країни на Євробаченні: "Україна в родині європейських народів»

Як повідомляв портал Знай.ua, Go_a вийшли на сцену Євробачення-2021, Але сталося несподіване: "не витримала".

Також, Go_A пройшла у фінал Євробачення 2021: як світ оцінив виступ України