Народний артист України, а також найбільш впізнаваний ректор країни, Михайло Поплавський знову поділився новим роликом з шанувальниками і своїми студентами.

Він опублікований на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram, де у чоловіка зібралася ціла армія шанувальників. На артиста підписано вже понад два мільйони користувачів.

Михайло Поплавський активно розвиває свої сторінки в соціальних мережах. Зокрема, найбільше контенту публікується в Instagram і TikTok, де чоловік також дуже популярний.

На новому ролику народний артист намагається бути на одній хвилі з молоддю, повторюючи трендові рухи з танцю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Повз нього проходить дві дівчини в жовтих костюмах і масками котів на всю голову. Вони роблять ці рухи, а Михайло Поплавський вирішив за ними повторити, але, вийшло досить хаотично.

Не можна не відзначити наряд самого ректор - золотий костюм, величезна ланцюг SALO, а також модні окуляри, теж золотого відтінку.

"На одній хвилі з молоддю😎. Вийшло повторити рухи?😂 Який тренд зняти наступним?😉 "- підписав пост артист.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

У коментарях користувачі вирішили висловитися з цього приводу: "Вийшло. Знімайте далі", "У вас вийшло ще крутіше👏👏", "🔥🔥🔥🔥🔥", "Так, у вас добре вийшло повторити рухи".

Нагадаємо, раніше Михайло Поплавський захотів молоду дівчину, але все пішло не за планом: "обдурила, підвела". 71-річний співаючий ректор опублікував відео, в якому з'явився в компанії красивої тіктокерші Анастасії з TopTeamHouse.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Нестаріючий Поплавський показав свій еліксир молодості: справа в яйцях.

Також "Знай.ua" писав, що 71-річний Михайло Поплавський взявся за старе молоде, в оточенні юних красунь: "а ми коханці..."