Українець вирішив порівняти, як вибирають яйця наші люди, а також як це роблять європейці. На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook він написав цілий пост на цю тему.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяАнатолій Сисик висловився на цю тему кількома тезами. Спочатку він розповів, як вибирають яйця на ринках і магазинах українці.
Деякі беруть коричневі, так як вважають, що вони більш корисні. Однак, чоловік стверджує, що це всього лише міф.
Деякі вважають за краще домашні хоча не факт, що кури і насправді живуть вдома. Але всі воліють великі..., - пише Анатолій Сисик.
Європейці ж вибирають зовсім інакше, і чоловік повідав як: "Як не дивно, але німці найбільше цінують не здоровенні , а маленькі курячі яйця, трохи більше перепелиних. Справа в тому, що найбільші яйця зазвичай несуть кури передпенсійного віку, які частіше хворіють і від яких птахофабрики поспішають позбутися".
Молоді птахи дають невеликі яйця, однак, саме в них знаходиться найбільша кількість вітамінів і корисних мікроелементів.
"Схоже, що більше все-таки не завжди означає краще" - підсумував чоловік свою розповідь.
Тепер, можливо думка українців стосовно вибору яєць сильно зміниться, і вони будуть більш ретельно підбирати продукти.
Раніше ми повідомляли, курятина, масло і молоко, які продукти в Україні коштують дорожче, ніж в Європі.
Як повідомляв "Знай.ua", вилучили 5,4 тонни, українців ледь не нагодували фальсифікованим м'ясом.
Також "Знай.uа" писав, що дешевих черешень і полуниці не буде, найпопулярніші фрукти постраждали без тепла.