Спеціально для наших читачів ми знайшли доволі цікаву добірку з чудовими рецептами. На цей раз ми дізнаємося, як правильно приготувати мариновані яйця.

Автор даних рецептів не поскупився і додав опис декількох видів маринадів, а ще, щоб можна було зробити справжню "пивну тарілку" поділився способом приготування креветок і рибки.

Про ці рецепти стало відомо завдяки новій публікації кулінарного блогера в мережі Instagram під ніком "Тот самый с котиком".

Мариновані яйця, скріншот: Instagram
Мариновані яйця, скріншот: Instagram

"Коли дружина не відпустила в бар. Дивитися зі звуком. Як і обіцяв, відео з рецептом маринованих яєць, традиційної англійської страви. Напишу 3 рецепта, пропорції на ємність 1л. на 10 яєчок:

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Маринад з буряком:

Буряк - 1шт

Яблучний оцет 6% - 200мл

Вода-400мл

Сіль, цукор - по 1ст.л.

Часник - 3зубчика

Гострий перець-0,5 шт

Перець чорний горошком/запашний - 10шт/5шт

Гвоздика-2шт

Лавровий лист-2шт

Коріандр за смаком.

Яйця відварити в круту, остудити, почистити. Банку для зберігання добре помити і простерилізувати. Воду змішуємо з оцтом, додаємо всі спеції, доводимо до кипіння і кип'ятимо 5-10хв.

Буряк чистимо, тонко нарізаємо і укладаємо в банку між яйцями. Заливаємо маринадом, він повинен повністю покривати яйця. Ми залишаємо на добу. Зберігати не більше 2-3 днів!

Після охолодження відразу поставити в холодильник! Зберігати тільки в холодильнику! Діставати мариновані яйця тільки чистими приладами!

Маринад з куркумою:

Вода-400

Оцет яблучний-200

Сіль, цукор-1ст.л.

Куркума-1ч.л.

Порошок гірчиці-1ч.л.

Лавровий лист-2шт

Часник, червоний і чорний перець, як і в минулому маринаді. Все змішати, довести до кипіння і залити яйця.

Маринад з соєвим соусом:

Вода - 250мл

Соєвий соус-250мл

Цукор - 1ст.л

Оцет-100

Коріандр-5шт

Часник, червоний перець.

Змішуємо, кип'ятимо і заливаємо яйця.

Смажені креветки:

Креветки - 200гр

Часник-2шт

Червоний перець-0,25

Вершкове масло-50гр

Креветки добре промиваємо і зливаємо всю воду. Маринуємо 20хв. в 0,25 соку лимона, сіль, перець, розмарин і чебрець. Обсмажуємо креветки 3-5хв на вершковому маслі з часником і перцем. Готові поливаємо соком лимона.

Пивна дошка, скріншот: Instagram
Пивна дошка, скріншот: Instagram

Барабуля смажена: барабуля-200гр, борошно - 150гр, сіль, сухий часник. Рибу чистимо від луски (видаляти нутрощі чи ні вирішуйте самі). Борошно змішуємо з сіллю, часником. Рибу обвалюють в суміші і обсмажуємо у фритюрі (5-7хв) або на сковороді. Приємний.",- пише автор рецептів.

Раніше повідомляли, шашлики на травневі свята: як правильно замаринувати і посмажити м'ясо.

Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко відкрив українцям очі на несподіваний інгредієнт.

Знай.uа писав, рецепт популярного західного блюда "Начинка" від зірки "Лісапетного батальйону" Фаліон: "у ресторані не знайдете".