Стало відомо про те, що померла акторка, яка зіграла Мальвіну. Тетяні Проценко було 53 роки, і причиною смерті називають захворювання.

Про це розповів чоловік жінки Олексій Войтюк. Він працює журналістом, а також є актором. На його сторінці в соціальній мережі Facebook з'явилася публікація про загиблу.

Справа в тому, що в 2018 році у Тетяни Проценко був діагностований рак, з яким вона боролася тривалих три роки. На жаль, хвороба виявилася сильнішою, і жінки не стало.

"Сьогодні не стало нашої Танюші... Помоліться про неї " - написав Олексій Войтюк у своєму пості.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що Тетяна Проценко народилася 8 квітня 1968 року. Всього в 7 років їй пощастило зіграти роль Мальвіни в "Пригоди Буратіно". Глядачі побачили картину в 1975 році, і до цього дня вона є культовою.

На жаль, це була її перша і єдина робота в кіно, і потрапила вона туди зовсім випадково.

Асистенти збилися ніг у пошуках актриси, і в одному з поїздів натрапили на Тетяну. Після того, як стрічка вийшла в прокат, на неї обрушилася Популярність, глядачі обожнювали її.

Після цього була спеціально написала роль для її в казці "Про Червону Шапочку", а Ролан Биков запросив "Опудало", однак, з акторською кар'єрою у жінки не зрослося.

В результаті Тетяна Проценко закінчила кінознавче відділення одного з університетів, і почала займатися комп'ютерною версткою. За своє життя встигла попрацювати також на телебаченні, в засобах масової інформації, і поліграфічних компаніях.

Нагадаємо, повітряний шарик став причиною смерті 11-місячного малюка. Це був звичайний день для сім'ї Маунт Уоррігал. 19-річна мама Ешлі Чепмен грала разом з сином і нічого "не віщувало".

Як повідомляв "Знай.ua", пішов з життя відомий телеведучий, його передачі пам'ятають багато: "Прощай, друже"

"Знай.ua" писав, принц Вільям зворушив світ ніжними спогадами про дідуся Філіпа, але Гаррі поруч немає