Відомий український психолог Наталія Холоденко поділилася з шанувальниками, як їй вдалося привести своє тіло у форму, і чи довго йшла до цієї мети.

На цю тему вона написала цілий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Максимальної ваги я досягла саме в період суперактивних зйомок (коли без вихідних по 9-16 годин щодня). Є особливо можливості не було, як і пити. Знімали, як правило, в такому ангарі, що поки дійдеш до туалету, то краще не пити, тому що все одно не випустять з кадру" - сказано в публікації.

Часу на поїсти просто не було, а вранці не хочеться, так як жінка спала по 2-3 години на добу. Наталя Холоденко була весь час сонна, і в своїх думках.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Прийом їжі в день був один раз, і рідко перекушувала яблуками або горіхами.

Через деякий час психолог вирішила зайнятися з собою, і вирушила до дієтолога, де вони почали рахувати раціон дівчини.

Наталія Холоденко, фото: Instagram
Наталія Холоденко, фото: Instagram

"Виявилося, що я наїдаю аж 600 калорій, ну максимум 900. Звичайно, варто відзначити, що були свята, застілля і там ніхто не рахував, скільки шуби і олів'є надходило в організм. Але це винятки " - продовжує ділитися жінка з шанувальниками.

Вони з'ясували з дієтологом, що дефіцит калорій психологу не підходить. Потім Наталя почала танцювати, по 2 години 3 рази на тиждень, і почала помічати зміни в тілі - вага йшла.

Зараз та ж тенденція - 3 дні голоду, і 7 днів правильного харчування, мало сну +2 кілограми. Саме після цього вона зрозуміла, що не всі повні люди - ненажери, а без спорту і нормального сну дива ніколи не станеться.

Нагадаємо, що Наталія Холоденко розповіла про похорон свого батька. Яким він був людиною.

Як повідомляв портал Знай.uа, психолог Наталія Холоденко озвучила правила виховання: як не виростити дітей "мажорами".

Також Знай.uа писав, що Пономарьов зібрав українських зірок і прославив Христа.