Відомий український артист Павло Зібров взяв участь у проекті, в якому постав в образі того, ким хотів стати в дитинстві.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Нещодавно Павло Зібров знявся в проекті "якби не шоубіз", в ході якого перевтілився в фермера. Він розповів, що згідно із задумом проекту, Зірки повинні переодягатися в тих людей, ким би вони працювали, якби не стали популярними.

Виконавець вирішив згадати про своє дитинство: він народився в маленькому селі у Вінницькій області і у його сім'ї був величезний город і ГОСПОДАРСТВО. Власне, все дитинство Зібров пропрацював на землі і планував і надалі пов'язати з нею своє життя.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Хоч фермером я і не став, але город та садок собі завів. Тепер щодня з величезною любов’ю я піклуюся про кожен клаптик своєї ділянки – і вона віддає мені сторицею. Доречі, локацією для фотозйомки якраз стала наша присадибна ділянка!",- написав Павло Зібров.

Для зйомки заслужений артист України вибрав темно-синю сорочку в клітинку, капелюх ковбойських мотивів і робочі рукавички. У всьому цьому він позував для знімальної групи з ящиком овочів в руках.

Автори самого проекту відзначили, що після закінчення зйомок з усіма зірками влітку відбудеться фотовиставка, на яку запросять і самих гостей проекту.

Нагадаємо, що Павло Зібров побешкетував з двома молодими людьми:"буде цікаво".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зібров показав, від чого отримує найбільше задоволення.

Також Знай.uа писав, що Павло Зібров "залишив" кар'єру і пропав в саду: "велика гордість".