Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян порадував багатотисячну армію шанувальників кумедним роликом у соцмережі.

Як відомо, нещодавно 42-річна зірка проводив час з донькою Ніною і дружиною, співачкою Антоніною Матвієнко на популярному єгипетському курорті Марса-ель-Алам. Тепер же Мірзоян повернувся до Києва, де показав, як допомагає другу, дизайнеру одягу Віктору Анісімову створювати смішні футболки з принтом бджіл і Вінні-Пуха.

На опублікованому відео видно, що співак сам малює дизайн для футболок, а потім вибирає їх місце розташування на білій тканині.

"Так, бджоли повинні дивитися на Вінні-Пуха, а Вінні-Пух повинен дивитися на бджіл", - зазначив Арсен Мірзоян.

Арсен Мірзоян

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Арсен Мірзоян

Арсен Мірзоян

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян зробив це з Тонею Матвієнко прямо на пляжі: "Обідня творчість". Зіркова сімейка позує на золотистому пляжі.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко вперше розповіла, що приховувала від Арсена Мірзояна: "Відчула відчай. Це мене ламає". Співачка дала відверте інтерв'ю.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян пройшлися по червоній доріжці: зразкова пара.

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала тату, які раніше бачив лише Арсен Мірзоян. Співачка розповіла цікавий факт про себе.