Відомий український журналіст, телеведучий і зірка шоу про подорожі "Орел і Решка" Андрій Бєдняков поділився з мільйонною аудиторією серією випадкових знімків зі свого телефону, які були зняті в Києві.

Так, на опублікованих фотографіях 34-річний шоумен позує зі своїми друзями і дружиною Анастасією Коротких, з якою познайомився під час зйомок "Орла і Решки". Варто уточнити, що в підписі до публікації Андрій написав, що кадрів десять, проте їх насправді всього лише п'ять.

"10 випадкових фото з телефону", - написав Бєдняков.

"Ти обдурив, фото не випадкові і їх не 10 😢 😢", "У вас телефон, випадково, не чорно-білий??? 😂😂😂 ", "А де ще 5 фото?", "Зараз будуть коментарі математиків)))", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Андрій Бєдняков з друзями і дружиною, фото з Instagram

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що зірка "Орла і Решки" Бєдняков спантеличив фанатів дивним фото: "Коли писаєш в річку...".

Нагадаємо, зірка "Орла і Решки" Бєдняков потрапив під приціл пузатого Вілла Сміта: "У нас півкраїни таких..."

Як повідомляв портал Знай.uа, ведучі "Орла і Решки" пережили ДТП і переломи: найекстремальніші НП.

Також портал Знай.uа писав, як склалося особисте життя у Бадоєвих, Тодоренко і Бєднякова: розлучення і весілля на "Орлі і Решці".