Відома українська співачка Наталія Могилевська нагадала шанувальникам про прем'єру нової пісні і поділилася переживаннями з цього приводу.

Відповідну заяву артистка зробила у себе в Insta-stories.

Нещодавно Наталія Могилевська анонсувала свій новий трек" до дна " і навіть поділилася з шанувальниками його уривком. Співачка заявила, що прем'єра композиції відбудеться вже в п'ятницю, 21 квітня, а поки їй цікаво знати, що думають про її нову творчість шанувальники.

У сторіс Наталія Могилевська заявила, що не знає, чи вдалим майданчиком є Instagram для презентації пісні, а також повідомила, що дуже переживає, чи сподобається шанувальникам її хіт.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Хто вже послухав пісню, будь ласка, послухайте, напишіть, що ви думаєте. Тому що ми дуже хвилюємося, ми дуже стараємося, ціла команда і ось зараз готуємо прем'єру. Ну зробіть обличчя розумне, ну будь ласка! Ну, ось так, вони мене не підтримали, але я, я дуже стараюся! Для мене дуже важливо дізнатися, наскільки ефективно працює мій Instagram, тому що я нічого не розумію. Я не можу знати – це хороший майданчик для прем'єри чи ні", - поділилася Наталія Могилевська.

У коментарях під постом з уривком пісні шанувальники масово завалили Могилевську компліментами. Вони відзначили, що трек обов'язково стане хітом, а такий стиль їм дуже сподобався.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Наталія Могилевська поділилася яскравим відео, показавши свою обідню перерву

Як повідомляв портал Знай.uа, 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули:"все натуральне".

Також Знай.uа писав, що Наталя Могилевська перетворилася на ковбойшу з бездонним декольте: "дуже жарко".