Батьки і діти завжди матимуть особливий зв'язок один з одним, а молитви один за одного мають особливу силу.

Оскільки кожен батько та мати турбується про здоров'я своїх чад, то вони можуть звернутися до блаженної Матрони і попросити її позбавити дітей від недуг і хвороб.

Молитва за Здоров'я Дітей

Блаженна Стариця Матрона! Молю Тебе, всім серцем, піди до Господнього престолу, упроси Господа дарувати здоров'я рабу Божому (ім'я). Прошу тебе, всята мати Матрона, не гнівайся на мене, а будь моєю скоропомощницей. Попроси Господа дарувати моїй дитині (ім'я) здоров'я міцне. Позбавлення від недуг тілесних і духовних. Відринь всяку хворобу і хвороба від тіла його. Прости мене за гріхи мої вільні і мимовільні. Помолися про здоров'я чада мого (ім'я) чертогах Господніх. Тільки ти, Блаженна Стариця Матрона, моя заступниця і помічниця. На тебе уповаю, Амінь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше Молитва від наклепу: правильні слова для захисту себе і близьких від злих язиків. Всі християни, які зіткнулися з наклепом і хочуть врятуватися від несправедливого утиску як себе, так і рідних, можуть звернутися за допомогою молитвами до Бога.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молитва про тих, кого образили: як очистити свою совість, коли помиритися неможливо. Як молитися, щоб позбутися докорів сумління

Також «Знай.иа " писав, що Молитви дітей за батьків: як просити у Бога здоров'я для найрідніших. Між батьками і дітьми завжди є особливий духовний зв'язок і тому їх молитви один за одного мають надзвичайну силу.