Наші дорогі читачі пам'ятають, що іноді ми публікуємо добірки з приколами і мемами. Часто такі "приколи" ми присвячуємо великим датам, таким як День сміху або ще яке-небудь свято. Однак на цей раз, ми натрапили на дуже суперечливі знімки, які відразу можна сприйняти, як "прикол".

Далі - більше. Цього разу до нас прийшли знімки з магнітно-резонансної томографії однієї з вагітних жінок. Поки неясно в чому тут справа, на знімках медики виявили "демона", який може приходити в нічних кошмарах.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Rетранслятор".

"Демон" на МРТ, фото: Telegram
"Демон" на МРТ, фото: Telegram

"А спонсор ваших нічних кошмарів-дитина вагітної жінки під час МРТ. Вітаємо, у вас демон.", - підписали моторошну публікацію автори.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Демон" на МРТ, фото: Telegram
"Демон" на МРТ, фото: Telegram

"Демон" на МРТ, фото: Telegram
"Демон" на МРТ, фото: Telegram

Ну що? Подивилися? Важко не погодитися, що якщо це справжні знімки, то справи дуже тривожні. Але ми все таки сподіваємося, що це чергові "приколи", щоб підняти настрій своїм читачам і полоскотати нерви.

Раніше повідомляли, магічне число 13: символ невдач або знак могутності.

Як повідомляв Знай.uа, підліток загинув при загадкових обставинах, тіло знайшли випадково: "Померли всі рідні".

Знай.uа писав, юна львів'янка осідлала хрест на кладовищі заради фото - "Всі там будемо".