Відома українська тренерка, а також колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла про українську вишиванку.

Пост про це з'явився у неї на сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона розповіла про любов до країни, в якій народилася.

"Який же сьогодні прекрасний день, коли всі одягаються в національні орнаменти і ти відчуваєш гордість, що живеш в цій країні. Безумовно можна носити вишиванку в будь-який день. Для цього не потрібен особливий привід. Але коли всі навколо в один день так одягнені, це ж неймовірні відчуття! Спасибі, що я народилася в Україні " - розповідає Марина Боржемська.

До слова, як розповіла спортсменка, тривалий час вишиванка була візитною карткою людини. За її орнаментом або кольором люди раніше визначали вік, сімейний стан, або ж соціальний статус. Ніби вся ваша біографія містилася в одному вбранні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зараз же, все трохи змінилося, і вишивка грає більше декоративну функцію. Незважаючи на це, навіть через багато століть, вишиванка є неймовірно красивим вбранням. А якщо все навколо одягнуть її в один день, то виглядає ще красивіше.

Нагадаємо, що цей день в Україні відзначається кожен третій четвер травня, і цього року випав на 20 травня.

Величезна кількість знаменитостей вже встигли порадувати своїми нарядами українців. Вони публікували фотографії в соціальних мережах, тим самим вітали шанувальників зі святом.

Нагадавши, Марина Боржемська розкрила секрет, як не набрати зайві кілограми і поліпшити зовнішній вигляд. Спортсменка поділилася списком корисних звичок

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Узєлков не виділив дітям ні метра: з чим залишилася Боржемська після розлучення. Боржемська розповіла про те, кому дісталася квартира

Також " Знай.ІА " писав, Боржемська згадала, ким була до розлучення з Узєлковим: "ніколи не соромилася". Марина Боржемська розповіла цікаву історію про свою першу роботу