У Міжнародний день вишиванки 36-та окрема бригада морської піхоти імені адмірала Михайла Білинського поділилася гарними фотографіями, на яких зображені музиканти оркестру морської піхоти.

Привітання та результати фотосесії з'явилися на сторінці 36-ї бригади морської піхоти в соцмережі Facebook.

оркестр морської піхоти, фото з Facebook
оркестр морської піхоти, фото з Facebook

"У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка - своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами, символами та знаками. Бажаємо Вам легкості та світлих думок, як білосніжні сорочки вишиванок, впорядкованості та гармонії у справах та починаннях, щоб на вашому життєвому полотні було побільше червоного кохання і поменше чорних моментів. З Міжнародним днем вишиванки", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко показала свою маленьку копію у вишиванці: "Красуня". Співачка привітала всіх українців з Днем вишиванки.

Нагадаємо, соліст "Антитіл" підкорив українок козацькою красою: стрункий, як Тополя.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лілія Ребрик та Марія Мельник показали красу українок у День вишиванки: "Наша традиція".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська зворушила традицією з чоловіком і донькою в День вишиванки: "Чудова сім'я". Акторка поділилася красивою сімейною фотографією.