Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко в День вишиванки поділився новою публікацією.

На цей раз Женя вирішив порадувати своїх глядачів і шанувальників новою історією з дитинства і юності. Женя зізнався, що у нього є "україночувство".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Євгена Клопотенка в мережі Instagram.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

Евгений Клопотенко в День вышиванки "вылюбил" рецепт, как почувствовать себя украинцем: ""Мені 7 років. Я в Англії, в гостях у своєї бабусі, стою на вулиці, розмовляю з нею та її друзями-експатами українською. Я відчував щось велике, але що саме - не розумів тоді. Таке було вперше. Ми ніби створили власну Україну посеред Лондона.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Мені 21 рік. Я поїхав до Німеччини та взяв з собою прапор України. В автобусі було холодно, і я ним вкрився. Стало тепло. Знайомий такий стан, як 14 років тому. Грудень 2013, Революція гідності, я стою на Майдані і знов у мене це відчуття. Якоїсь великої сили та значущості моменту. Разом з тим - комфорту (на диво) і любові.

Ще декілька років потому я у публічному та особистому спілкуванні перейшов на українську мову. І мені було добре від цього. Ті самі емоції, що і у попередніх трьох історіях. Потім цей стан почав з'являтися все частіше. Коли купую українські продукти.

Коли готую українські страви. Коли я за кордоном. Коли одягаю вишиванку просто так. Коли говорю. І потім до мене дійшло. Це україновідчуття. Його неможливо чітко описати чи пояснити. Воно просто є. Я закриваю очі, вдихаю повітря і відчуваю, що я - українець. Я україновідчуваю своє життя. Цьом.", - пише Євген.

Раніше повідомляли, Євген Клопотенко пообіцяв "смакове безумство" від нового рецепту курки.

Як повідомляв Знай.uа, під Києвом качка встановила рекорд України: 25 років не може потрапити в суп.

Знай.uа писав, домашній рецепт хлібного квасу: приготування освіжаючого напою для найспекотніших днів.