Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко в День вишиванки поділився новою публікацією.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНа цей раз Женя вирішив порадувати своїх глядачів і шанувальників новою історією з дитинства і юності. Женя зізнався, що у нього є "україночувство".
Про це стало відомо завдяки новій публікації Євгена Клопотенка в мережі Instagram.
Евгений Клопотенко в День вышиванки "вылюбил" рецепт, как почувствовать себя украинцем: ""Мені 7 років. Я в Англії, в гостях у своєї бабусі, стою на вулиці, розмовляю з нею та її друзями-експатами українською. Я відчував щось велике, але що саме - не розумів тоді. Таке було вперше. Ми ніби створили власну Україну посеред Лондона.
Мені 21 рік. Я поїхав до Німеччини та взяв з собою прапор України. В автобусі було холодно, і я ним вкрився. Стало тепло. Знайомий такий стан, як 14 років тому. Грудень 2013, Революція гідності, я стою на Майдані і знов у мене це відчуття. Якоїсь великої сили та значущості моменту. Разом з тим - комфорту (на диво) і любові.
Ще декілька років потому я у публічному та особистому спілкуванні перейшов на українську мову. І мені було добре від цього. Ті самі емоції, що і у попередніх трьох історіях. Потім цей стан почав з'являтися все частіше. Коли купую українські продукти.
Коли готую українські страви. Коли я за кордоном. Коли одягаю вишиванку просто так. Коли говорю. І потім до мене дійшло. Це україновідчуття. Його неможливо чітко описати чи пояснити. Воно просто є. Я закриваю очі, вдихаю повітря і відчуваю, що я - українець. Я україновідчуваю своє життя. Цьом.", - пише Євген.
Раніше повідомляли, Євген Клопотенко пообіцяв "смакове безумство" від нового рецепту курки.
Як повідомляв Знай.uа, під Києвом качка встановила рекорд України: 25 років не може потрапити в суп.
Знай.uа писав, домашній рецепт хлібного квасу: приготування освіжаючого напою для найспекотніших днів.