У суботу, 22 травня 2021 року, відбудеться фінал пісенного конкурсу "Євробачення".

Український колектив Go-A виступив у першому фіналі і увійшов до десятки виконавців, які ще раз заспівають перед мільйонами людей по всьому світу. Тому зараз можна поговорити про солістку Go-A, 32-річну Катерину Павленко, родом з Ніжина, міста в Чернігівській області.

Маніжа і Катя Павленко / скріншот з відео
Маніжа і Катя Павленко / скріншот з відео

Відомо, що співачка вчилася в гімназії №16, і в музичній школі, а також із задоволенням співала на концертах в школі. Дівчинкою вона була досить скромною, але щирою і товариською. Її вчителі заявляють, що Катерина була дуже працьовитою і жила в небагатій родині. А ось Інна Зубок, її однокласниця, згадала, що солістці Go-A навіть вдалося викликати сльози у багатьох на випускному вечорі, виконуючи пісню "Ти на світі є".

Сама ж Павленко зазначає, що займається музикою десятки років. У дитинстві брала участь у хорі "Сяйво", виступала у двох рок-групах, коли навчалася в Ніжинському училищі культури і мистецтв ім. Заньковецької і співала в народному ансамблі після того, як вступила до Київського університету культури і мистецтв (КНУКіМ).

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Катерина Павленко / скріншот з відео
Катерина Павленко / скріншот з відео

"У групу Go-A мене запросили в 2012 році. З тих пір ми з хлопцями весь час експериментуємо. Наша творчість-це суміш електронної музики, року та фольклору. Ми представляли його на багатьох пісенних конкурсах в Україні, Білорусі, Польщі та Ізраїлі", - каже Катерина Павленко.

Їй хотілося показати всьому світу, хто ми є, виконуючи пісні саме українською мовою. У Європі, за її словами, повинні знати про українську пісенну культуру.

Катерина Павленко, instagram.com/monokatee
Катерина Павленко, instagram.com/monokatee

Нагадаємо, "Змусили посивіти": яка атмосфера панувала в залі під час оголошення результатів півфіналу Євробачення

Як повідомляв Знай.ua, Go_A виступить у другій частині фіналу Євробачення: Маніжа з Росії не змогла стримати емоцій

Також Знай.ua писав, Go_A вразила світ етнічним номером на Євробаченні: як виступила Україна в першому півфіналі