Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 300 тисяч чоловік.

Зараз вона з'явилася в ефірі телепередачі "Сніданок з 1+1", де поділилася своїми думками про початок сольної кар'єри після того, як "НеАнгели" припинили своє існування, а також про те, як же жінка пережила розпад групи

"Від "чорненької з НеАнгелів" до співачки VIKTORIA. Про мій сольний шлях, про закулісся "неангельської" естрадного життя, а також про інші пікантні подробиці моїх творчих планів буду відверто з вами в найближчому майбутньому. Stay tuned📻 🤗", - написала Вікторія в підписі до публікації.

"Дуже багато років я працювала в колективі, вже легендарному, групі "НеАнгели". І ми завжди ділили, як моя колега говорить в інтерв'ю, сцену на двох. Але я вам скажу, що на сьогоднішній день вона буде кожною. Наша сцена буде нашою окремо. І я дуже за це переживаю, безумовно. Для мене це трепетно, тривожно і я дуже вірю в своє ім'я, яке мені, свого часу... завдяки моєму продюсеру я отримала цей справжній заклик до перемоги", - каже дівчина в інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Вікторія Сміюха з НеАнгелів "вкрала" улюбленця Данилка Melovin перед Євробаченням: "Як тобі не соромно?"

Як повідомляв Знай.ua, колишня Камінської з "НеАнгелів" показала, через що розпалася група: "Всьому свій час"

Також Знай.ua писав, Вікторія Смеюха після розпаду "НеАнгелів" віддалася в руки накачаних красенів: "Новий етап"