11 сезон найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако, вже наближається до кінця. Попереду фінал, в якому буде відразу три учасниці – Анна Богдан, Юлія Бельченко і Розалі Номбре.

Напередодні фіналу Юля "Зайка" розповіла в своєму Instagram про повернення в проект, моральне виснаження і зустріч з Мішею після двотижневої розлуки.

"Коли я повернулася додому, я залишилася наодинці зі своїми почуттями. Я зрозуміла що сталася жахлива помилка 💢

Я була морально виснажена, рівень енергії - в мінусі 😵 Останні події підкосили мене. Я не хотіла ябіднічати Міші, перекладати на нього свої проблеми в жіночому колективі, хотілося впоратися самій…

Юля Зайка, холостяк, фото з Instagram
Юля Зайка, холостяк, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Не тому що, я така сильна, а тому що, я хотіла, щоб в наших з Мішею стосунках не було інших дівчат. Хоча дуже хотілося відчувати чоловіче сильне плече і захист в той час 💪

Трохи прийшовши до тями, зрозуміла, що потрібно діяти 🙌 Після тривалих переговорів, мені дали можливість зв'язатися з Мішею 😍 Я вирішила написати листа і запросити його на місце нашої першої зустрічі, просто, щоб сказати про своє кохання 💌

Холостяк, фото: СТБ
Холостяк, фото: СТБ

Це моя ідея, мене ніхто не змушував, ніхто не пропонував повернутися, ніхто не платив мені грошей за повернення і я не платила також.

Мені було неймовірно страшно, адже Міша міг не приїхати або негативно відреагувати на моє зізнання 😱 Мене трясло від нервів і хотілося втекти ️ ️ 🏃🏻‍♀️ Я пройшла такий шлях, щоб опинитися на місці нашої зустрічі, що відступити було б максимальною дурістю.

Найстрашніший момент був, коли під'їхала машина і я побачила, що йде Міша. Назад дороги немає. І ось та заповітна хвилина... моє зізнання і Мішина реакція ❤️ Він простягнув мені руку і я зрозуміла, що все добре. Ми обнялися..." - написала Бельченко.

скріншот

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако повернув Юлю "Зайку" і навіть познайомив з мамою: у фіналі будуть троє.

Як повідомляв портал Знай.uа, Розалі Номбре зізналася, що довело її до істерики на "Холостяку": "Нас розділяють".

Також портал Знай.uа писав, що Анна Богдан різко висловилася про знайомство з мамою "Холостяка" Заливака: "Хочеться втекти".