Програма "Велике будівництво" закінчиться, коли побудують не тільки всі інфраструктурні об'єкти, а й відновлять об'єкти історичної, культурної спадщини, до яких ведуть дороги.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський в ході пресконференції в четвер, 20 травня.

"Проект з будівництва доріг в Україні потрібен для того, щоб ці дороги були. Тому що я вважаю, що до мене вони нормально не будувалися – у тому темпі, в тій якості. Я вважаю, що це державницька позиція. Це одна з моїх обіцянок. Дороги повинні бути вітриною нашої країни", - заявив глава держави.

За його словами, якісні дороги допомагають ДСНС або екстреної медичної допомоги швидко пересуватися і реагувати на складні випадки. Також вони сприяють розвитку внутрішнього туризму, комфортним подорожам українців.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Водночас Зеленський зазначив, що, піклуючись про програму "Велике будівництво", він бере на себе відповідальність за її результат.

"Я відповідаю за цю якість, я хочу, я тисну, я запрошую людей, я ставлю питання – а чому такий кошторис, а чому там не побудували? Завдяки моїм "чому" вже побудовано 158 мостів. Ось що я роблю. Я не втручаюся у фінансову частину – це уряд і Укравтодор, мене цікавлять темпи, місце, якість, чому саме ті регіони, складні регіони", - пояснив президент.

Нагадаємо, Зеленський назвав "Укрзалізницю" банкрутом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив про причину звільнення Коболєва з Нафтогазу.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир і Олена Зеленські розповіли про головні достоїнства української вишиванки.