Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська вирішила поспілкуватися з багатотисячною армією шанувальників у соцмережі Instagram.

Так, 35-річна артистка відповіла на всі питання підписників в Insta Stories, передбачила їм майбутнє і дала поради щодо відносин.

"Серце рветься до людини, яку дуже люблю, але боюся зізнатися", - написала підписниця Ользі.

На це кума Дзідзьо заявила, що вона завжди йде туди, де страшно. Також співачка опублікувала архівний знімок, на якому вона ще зовсім юна.

Ольга Цибульська, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Інша прихильниця Цибульської запитала, чи буде вона з людиною, яка зараз в її серці.

"Ти точно будеш з тою, яку бачиш в дзеркалі. Її і люби в першу чергу", - зазначила зірка.

Ольга Цибульська, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська приголомшила українців перед розлученням Дзідзьо: "Народила тобі сина". Співачка розповіла, що не причетна до розставання подружжя.

Нагадаємо, колишня Узєлкова Боржемська показала, як після карантину запалила разом з кумою Дзідзьо Цибульською: "Дякую".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Цибульська, Ірина Федишин та Марина Боржемська розкрили, як рятуються від целюліту: зіркові поради. Знаменитості поділилися порадами по боротьбі з целюлітом.

Також портал Знай.uа писав, що Микита Добринін залишив вагітну Дарину Квіткову і переключився на Ольгу Цибульську: "Треба зав'язувати".