Українці все частіше почали скаржитися на державні фінансові установи, зокрема, на Приватбанк. У чому виникла проблема цього разу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного українця на порталі Minfin у розділі для петицій.

Житель Одеси вирішив поговорити про "гопників Приватбанку". Як клієнта обдурили більше 10 років тому, і багато років водили на ніс.

Скарга клієнта ПриватБанку, фото: скріншот
Скарга клієнта ПриватБанку, фото: скріншот

Справа в тому, що за словами клієнта, в 2009 році були використані персональні дані клієнта, щоб оформити на підставну людину кредит. Клієнта поставили про до відома в письмовому вигляді.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"У 2019 році заочне рішення суду присудило клієнту майже 99 тисяч гривень боргу! В даний час клієнт подав заяву в поліцію — відносно спритного юриста банку Кириченка, заведено кримінальну справу, клієнт визнаний потерпілим..." - сказано в повідомленні автора даної скарги.

У коментарях під публікацією можна знайти всього лише один коментар: "Ну і чим все це закінчилося? Юриста банку Кириченка посадили? Якщо "клієнт визнаний потерпілим" тобто рішення суду, що клієнт визнаний потерпілим, а хто визнаний винним - Приватбанк, Кириченко? Якщо так то рішення суду в студію. "У 2009 році ... оформили кредит на підставного" — а на дворі вже 2021 рік з ранку був".

До слова, відповіді від банку все ще не надійшло, однак, найімовірніше це буде шаблонна фраза, і прохання перейти в особисті повідомлення, щоб обговорити це питання, і не виносити сварку з хати.

Раніше повідомляли, ПриватБанк списав "зайві" гроші у клієнта і змусив носитися по кабінетах: "вкрай зневажливе ставлення".

Як повідомляв Знай.uа, ПриватБанк списав "зайві" гроші у клієнта і змусив носитися по кабінетах.

Знай.uа писав, "Знято на ігри...": після дзвінка "працівника" картка клієнта Приватбанку спорожніла на 10 тисяч.