Багато парафіян вірять в те, що щоранку потрібно обов'язково помолитися. Це додасть сили на весь день, також захистить від негараздів.

Віруючі кажуть, що ранкові молитви спрямовані на те, щоб захистити людину від зла, і щоб захистити його від проблем, які можуть виникнути протягом дня.

Церква, фото: Пцу Facebook
Церква, фото: Пцу Facebook

Потрібні вони для тих, що потребує миру, підтримки, силі, захисту, успіху, зцілення і так далі. Читати їх можна щодня, вдома перед іконами, або ж в храмі. Також, завдяки їм можна знайти відповіді на питання, які вас турбують.

молитва, фото Pxhere
молитва, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ранкова молитва дає вам направлення туди, де вона повинна бути, щоб ви не упустили свою мету. Коли людина прокидається вранці, його розумові здібності функціонують на піку свого розвитку, тому ранкові молитви освіжають і заряджають вашу душу, і день пройде гладко.

Церква, скріншот із відео
Церква, скріншот із відео

Ось одна з них, яка наділена особливою силою.

Від сну востав, дякую Тобі, свята Трійці, яко многія заради твоєї доброти і довготерпіння не прогнівався єси на мене, ледачого і грішного, нижче погубив мене єси зі беззаконнями моїми; але чоловіколюбствував єси зазвичай і в нечаянні лежащаго спорудив мене єси, в їжаку утреневаті і славословити державу Твою. І нині просвіти мої очі мисленнєві, Відкрий моя уста повчатися словесем твоїм, і розумети заповіді Твоя, і творити волю Твою, і Петі тебе у сповіданні сердечному, і оспівувати всесвяте ім'я твоє, Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Прийдіть, вклонімося Цареві нашому Богу. (Уклін)

Прийдіть, вклонімося і припадемо Христу, Цареві нашому Богу. (Уклін)

Прийдіть, вклонімося і припадемо самому Христу, цареві і Богу нашому. (Уклін)

Нагадаємо, раніше молитва від наклепу: правильні слова для захисту себе і близьких від злих язиків.

Як повідомляє портал "Знай" молитва про тих, кого образили: як очистити свою совість, коли помиритися неможливо. Як молитися, щоб позбутися докорів сумління

Також "Знай" писав, що молитви дітей за батьків: як просити у Бога здоров'я для найрідніших.