Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

І зараз, в одному з ефірів, вона провела досить незабутній вечір в дуже дивній компанії. Бо їй довелося зустрітися з Султаном Сулейманом, який запросив її на побачення, бажаючи показати їй свій палац. Але виглядав він неохайно, згодом намагаючись знайти цьому пояснення.

Олена-Крістіна Лебідь, скріншот: Youtube
Олена-Крістіна Лебідь, скріншот: Youtube

"Не переживай, це ж не офіційна зустріч. Мені просто спочатку потрібно придивитися до тебе, зрозуміти, чи будеш ти хорошою дружиною для мене", - заявив чоловік.

При цьому його рід дуже багатий, і він справжній сулейман, за своїми ж словами. Його сімейство володіє вісьмома величезними палацами, а також коморами, набитими алмазами і золотом. Однак у спадок сулейман ще не вступив, для цього слід одружитися. Тому його палац на сьогоднішній день - намет на Гідропарку.

Олена-Крістіна Лебідь, скріншот: Youtube
Олена-Крістіна Лебідь, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Олена-Крістіна спочатку вирішила йти до кінця, усвідомлюючи, що чоловік ніякий не сулейман. Їй хотілося зрозуміти, чого він домагається, і погодилася на три випробування - прибрати в наметі, випрати його речі, потім знайти другу дружину і станцювати танець живота.

Згодом Лебідь ледве стримувалася, щоб не розсміятися, як раптом на співрозмовника накидається невідома жінка, б'є його і обзиває. Нею виявилася його дружина Юлія, яка протягом двох тижнів шукала чоловіка після домашньої сварки.

Олена-Крістіна Лебідь, скріншот: Youtube
Олена-Крістіна Лебідь, скріншот: Youtube

Нагадаємо, наречена Розенко Лебідь змусила улюбленого екс-міністра знову згадати про Україну: "Дуже смішно"

Як повідомляв "Знай.ua", наречена Розенко Лебідь навчила не вестися на чай і печиво: "Тепер ви в курсі..."

Знай.ua писав, Олена-Крістіна Лебідь розляглася на травичці і спокусила привабливою пропозицією: "Побалакаємо?"