Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Зараз же вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

Зараз же вона поділилася відеозаписом, на якому постала в шикарному рожевому платтяі капелюшку, гуляючи вулицями старого Києва в сонячну погоду. Аліна зізналася, що цей день для неї виступив дуже казковим і надихаючим.

"🙏Казковий і надихаючий день🙌 🏽", - написала Аліна Гросу в підписі до публікації.

На тлі можна почути її пісню з телесеріалу "Двоє над прірвою" під назвою "Утримай мене" її власного виконання.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Красиво😍👏🔥", "Така красива😍😍 😍 😍", "Чарівна😍 😍", "😍 😍 😍 😍 дуже красива❤️", "Ваууу!!!", "Аліна, ти красуня", "Дуже красива😍", "Дуже жіночна😍", "Яка солодка Зефірка😍", "А штукатурки скільки", "З ким трапеза була?", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Гросу)
Коментарі, скріншот: Instagram (Гросу)

Нагадаємо, Аліна Гросу вразила зовнішнім виглядом у напівпрозорій вишиванці: "Невідпорний". Артистка приміряла дуже незвичайну сукню-вишиванку чорного кольору

Як повідомляв "Знай.ua", Аліна Гросу показала, як виглядає без косметики, Полянський би оцінив. Поки пара не дає ніяких заяв і коментарів з приводу весілля.

Знай.ua писав, Аліна Гросу зізналася, від чого відмовилася заради краси: "Звучить складно і жахливо"