21 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбудеться довгоочікуваний дванадцятий і фінальний епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього три учасниці - Анна Богдан, Розалі Номбре і Юлія Бельченко, яка повернулася до боротьби за серце чоловіка в останньому випуску після відходу з шоу. Вже сьогодні ми дізнаємося ім'я красуні, якій все ж вдалося успішно обмінятися почуттями з Михайлом. І вибір буде дуже важким.
Пропонуємо вам згадати деяку інформацію про дівчат, а також ознайомитися з думкою українців щодо того, хто ж все ж, на їхню думку, заслуговує чи ні на перемогу в "Холостяку".

"Тільки не Аня", "Зайкаааааа❤️", "Зайка❤️", "Тільки не зайка🤢", "З Богдан така екстремалка як з мене повітряна гімнастка, все нею сказане можна розділити на 10😆екстрималка вона хіба в тому, що за статус і бабло спала зі старими дідами...", "Розалішка ❤️🔥найсерйозніша і певна яка готова до сімейного життя або відносин, вона цінує що має, всього домагатися сама, а не за рахунок інших або вигоди", "Богдан вибере... на жаль", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, Анна Богдан розповіла, що залишається за кадром "Холостяка": "Всього 60 хвилин..."

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Холостяка" Решетник показав прихований талант, про який знала тільки дружина

Знай.ua писав, Юля "Зайка" розговорилася перед фіналом "Холостяка": "Жахлива помилка"