21 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбудеться довгоочікуваний дванадцятий і фінальний епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього три учасниці-Анна Богдан, Розалі Номбре і Юлія Бельченко, яка повернулася до боротьби за серце чоловіка в останньому випуску після відходу з шоу. Сьогодні ми дізнаємося ім'я красуні-переможниці, а поки одна з учасниць - Аня - вирішила поговорити про свої відчуття перед фіналом.

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Дівчина заявила, що почала спати всього по три-чотири години на добу за тиждень до останнього вибору "Холостяка". Вирішити цю ситуацію Богдан не могла, бо ніяк не виходило відволіктися від думок про майбутню церемонію. Тому вона підсіла на солодощі, бо у жінок так буває - або пропадає апетит, або навпаки хочеться багато їсти.

"Знаєте, це той момент, коли ти відчуваєш почуття до чоловіка, він тобі сниться, ти починаєш його відчувати... і він це знає, він це бачить, але віддатися тобі повністю не може, так як таких як я ще кілька дівчаток. І більше того, ти і не знаєш, чи хоче він повністю стати твоїм. Ця вічна невизначеність дратує... І ось сьогодні, той день Х. або "Так", або "Ні", - написала Ганна Богдан у підписі до публікації.

Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram
Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Після цього дівчина зазначила, що їй радісно через надію на ймовірність вибору з боку Міші саме її. З іншого ж боку її переслідує страх, бо в іншому випадку доведеться поставити крапку на їх спільній історії.

"I на жаль, не завжди ти можеш передбачити хід подій... Особливо, коли це стосується Міші..", - додала учасниця "Холостяка", натякаючи на можливий програш в 11 сезоні.

Після цього Аня зазначила, що їй дуже страшно і боляче почути відмову від коханого чоловіка. І їй вдалося навіть відчути це так, ніби саме вона збирається зробити пропозицію людині, з яким вона знайома всього три місяці, але до якого у неї сильні почуття.

Анна Богдан, скріншот: Instagram
Анна Богдан, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Анна Богдан розповіла, що залишається за кадром "Холостяка": "Всього 60 хвилин..."

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Холостяка" Решетник показав прихований талант, про який знала тільки дружина

Знай.ua писав, Юля "Зайка" розговорилася перед фіналом "Холостяка": "Жахлива помилка"