21 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбудеться довгоочікуваний дванадцятий і фінальний епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього три учасниці-Анна Богдан, Розалі Номбре і Юлія Бельченко, яка повернулася до боротьби за серце чоловіка в останньому випуску після відходу з шоу. Перед поїздкою в ОАЕ, де Михайлу належить зробити останній вибір, він вирішив зустрітися з дівчатами ще раз, в Києві.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Він викликав їх на індивідуальні побачення в меблевий магазин і запропонував вибрати, як буде виглядати та чи інша частина їх спільного житла. Юлія "Зайка" і Анна Богдан вибрали спальню, тоді як Розалі захотіла підібрати вітальню.
Однак згодом, під час розмови з Номбре, Михайло знову зачепився за те, що Розалі не бачить їх удвох, а тільки в компанії.

"Постійно, коли розмовляли про майбутнє, про почуття, Розалі кудись йшла завжди в щось спільне, в якому ніколи не було мене. Моє відчуття, що у нас все одно, чомусь, залишається більше дружніх моментів, в яких можна посидіти у вітальні. Ми говоримо про дружбу, про друзів, про вечори. Тобто, ми з тобою удвох в компанії, а я б хотів, щоб ми з тобою були удвох. Наш побут у неї не існує. Тому я, мені важко, але мені доведеться тебе відпустити", - каже Михайло Заливако.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Нагадаємо, Анна Богдан "розсекретила" фінал "Холостяка" з Заливако: "Дратувати"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", українці назвали головну претендентку на перемогу в "Холостяку-11" з Заливако: Юля "Зайка" або Ганна Богдан

Знай.ua писав, Анна Богдан розповіла, що залишається за кадром "Холостяка": "Всього 60 хвилин..."